top

 

Vil du være med til at bygge?

Så mangler vi dig som projektleder! 

Som daglig leder af byggepladsen får du ansvar for en række renoveringsprojekter fra start til slut. Med reference til afdelingslederen får du selvstændigt ansvar for en portefølje af 3-4 projekter ad gangen, som vil ligge i størrelsesordenen 0,5 - 6 mill. kr. 

Mens du skaber det store overblik over den daglige logistik, styring af underentreprenører samt egenproduktion har du samtidig bygherrernes interesser for øje – både teknisk, økonomisk og juridisk. Derudover får du ansvar for:

 • Tilbudsberegning
 • Styring, ledelse og motivation af projektteamet
 • Indfrielse af kundeforventninger
 • At udarbejde projekt- og tidsplaner
 • Styring og opfølgning på projektøkonomien.

En arbejdsplads med hjælpsomme kolleger

Du vil i CH BYG A/S få velordnede arbejdsforhold og du vil blive en del af et professionelt team med gode kollegaer. Du kommer til at arbejde i en spændende og vækstorienteret virksomhed, hvor hver dag byder på nye og spændende udfordringer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel atmosfære med flade strukturer og et respektfuldt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden – lige fra byggeledere og håndværkere til ledelsen.

Derudover tilbyder vi efteruddannelse, pension samt firmabil – for ikke at glemme vores julefest og sommerture, som du skal glæde dig til.

Kompetent og løsningsorienteret byggeleder

Som projektleder forstår du at styre, følge op samt få mennesker til at fungere sammen, så I skaber værdi for alle. Derfor skal du kunne forstå vores kunders behov og besidde godt købmandskab. Samtidig har du lyst til at indgå i et lille team, hvor ærlighed og loyalitet er kerneværdier.

Kvalifikationer

 • Du er omhyggelig, struktureret og god til mennesker
 • Du er teknisk velfunderet og kan komme med input til løsningsmuligheder
 • Du er uddannet bygningskonstruktør eller -ingeniør.
 • Du har erfaring med projektstyring.
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer
 • Du forstår vigtigheden af at overholde deadlines og aftaler.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til et projektstyringsprogram – vi bruger Project, og kender du det ikke i forvejen, sætter vi dig ind i det.

Vi passer på den danske kulturarv

CH BYG A/S udfører hoved- og fagentrepriser, og vi er specialister i renoveringer af fredede og bevaringsværdige ejendomme. Vi har rammeaftaler med blandt andet Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og Frederiksberg Kommune, og vi har tidligere lavet arbejde på bl.a. Frederiksberg Slot og Assistens Kirkegården. 

CH BYG A/S er etableret i 2002 og er Gazelle-virksomhed i 2013 og 2014.

Vi er i dag ca. 50 ansatte.  

Har du spørgsmål til stillingen? Eller er det bare dig vi mangler i vores virksomhed?

Så kontakt Christina Wiemann på telefon 3068 3195 eller send os straks din ansøgning eller senest d. 15/4 2020 på mail: christina@chbyg.dk. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.